Μαρία Καβογιάννη – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για το Ντόλτσε Βίτα και τους Παξούς
Οι δύο ηθοποιοί στο podcast του Maestro θυμήθηκαν τις σκηνές τους στην κωμωδία που στάθηκε αφορμή για την αρχή της φιλίας τους.
Στο τέταρτο επεισόδιο του Maestro η Μαρία Καβογιάννη κάνει τη δική της αφήγηση στην ιστορία που έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Μετά το τέλος του το βράδυ της Πέμπτης δημοσιεύτηκε και το 4ο επεισόδιο του podcast της τηλεοπτικής σειράς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη συζήτησαν για τις κακοποιητικές σχέσεις και την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και τις κοινές τους σκηνές.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
