Ακούστε Live: Sportday Weekend με τον Δημοσθένη Καρμοίρη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Sportday.gr

Ακούστε live από τις 18.00 έως τις 00.00 την εκπομπή “SportDay Weekend” στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με όλο το παρασκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο απ’ όσα έχετε συνηθίσει.

Ακούστε απόψε: Όλα όσα θα συμβαίνουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ.

Όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Super League και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Και φυσικά  όλη η δράση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα γήπεδα της Super League 2, όλα με την ξεχωριστή ματιά της ομάδας της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News