Παύλος Χαϊκάλης: Μετά το ντόρο για τον αστρολογικό χάρτη του Μίχου, μίλησε για Λιβάι, Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπά

Instagram

Ο Παύλος Χαϊκάλης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή, Ηλία Μίχου. Τώρα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσα έγιναν, έκανε αναφορά στους Λιβάι, Τσιτσιπά και Αντετοκούνμπο.

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αστρολογία, επιχείρησε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού των Σεπολίων, Ηλία Μίχου. Σε μία προσπάθεια να σκιαγραφήσει το προφίλ του, είχε αναφέρει:

«Η ανασφάλεια του Κρόνου στον ταύρο το έχει καταστήσει το άτομο να είναι δυσαρεστημένο με τον εαυτό του, με την δουλειά του. Οι φιλοδοξίες του δηλαδή τον φέρνουν σε μια τέτοια σύγκρουση με την ανασφάλεια που το κάνουν εγωιστικό. Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο και δείχνει μια ροπή προς πάθη και μια ροπή προς το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσεων. Σ’ αυτή την αμοιβαία υποδοχή μπορεί να δείξει και διαφορές ηλικίας σε μια σχέση. Η Αφροδίτη βγάζει πάντα κρυφές σχέσεις και δη ερωτικές… Είναι χρονιά φυλάκισης. Αναγκαστική κατάσταση προσαρμογής, ο κύριος Μίχος να πάει φυλακή. Το άτομο είναι σε μια παθολογική κατάσταση όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο αν θέλετε η αυτοαξία του ατόμου εκδηλώνεται μέσα από την επιβολή στα πράγματα. Τα γεγονότα που θα έρθουν στο άτομο όσο δυσβάσταχτα και να είναι θα τα ξεπεράσει πολύ σύντομα. Αυτό με βάζει σε υποψία ότι θα παιχτούν πολλά παιχνίδια, γύρω από αυτή την υπόθεση Μίχου. Κι ότι μπορεί στο τέλος να καταλήξουμε στο να πέσει στα μαλακά. Κι αυτό δεν ξέρω αν θα είναι από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψης».

Σήμερα, με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου,«Super Κατερίνα» του Alpha, ο Παύλος Χαϊκάλης, ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε ελαφρυντικά στον Μίχο και έκανε αναφορά στους αθλητές, Λιβάι Γκαρσία, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Στέφανο Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Δεν θεωρώ λάθος ότι έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετανιώνω. Προκαλώ να μου πει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με αυτό το θέμα. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα όσα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Άκουσα συναδέλφους να καταφέρονται εναντίον μου χωρίς να έχουν ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης.

Όταν έχεις έναν αρνητικό χάρτη ενός ανθρώπου, έτσι υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Όπως είναι οι περιπτώσεις, των Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία διότι είμαι και ΑΕΚ που δείχνει τα χαρίσματα και τα θετικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην εξέλιξή του. Υπάρχουν όμως και χάρτες με αρνητική διάθεση, με αρνητικά πρόσημο, τα οποία οφείλουν να καταγραφούν. Αυτή λοιπόν την ανάλυση έκανα», κατέληξε.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News