Μεταδόσεις Μουντιάλ: Μόνο ντροπή! Ο ΑΝΤ1 δεν γυρίζει χρήματα στους συνδρομητές που πλήρωσαν τον ΑΝΤ1+ για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Twitter

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα ότι θα μεταδώσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του Μουντιάλ στο ελεύθερο κανάλι, αλλά με μια ντροπιαστική ανακοίνωση ενημερώνει τους συνδρομητές ότι… επεκτείνει τη συνδρομή τους για τρεις μήνες ως δώρο!

Μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του, υπέγραψε πριν από λίγο ο ΑΝΤ1 με μια ανακοίνωση – ντροπή σχετικά με τον τραγέλαφο που βίωσαν οι Έλληνες φίλαθλοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις μεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ από τη streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Με ανακοίνωσή του το κανάλι επισημοποίησε – όπως αναμενόταν – τη μετάδοση όλων των αγώνων του Μουντιάλ στον ελεύθερο ΑΝΤ1, αλλά στο ερώτημα «τι θα γίνει με τους συνδρομητές που κατέβαλαν το αντίτιμο των 19 ευρώ για να δουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», η απάντηση θεωρείται τουλάχιστον υποτιμητική έως προσβλητική για τους ανθρώπους που κατέβαλαν το αντίτιμο εξάμηνης συνδρομής μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία επί πληρωμή τα παιχνίδια της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Αντί ο ΑΝΤ1 να προχωρήσει σε ολική ή έστω μερική επιστροφή του ποσού σε όσους συνδρομητές πλήρωσαν τα 19 ευρώ μόνο για τα παιχνίδια του Μουντιάλ (κάτι που θα μπορούσε να διαπιστωθεί με ένα απλό mail σε κάθε συνδρομητή) ανακοίνωσε ότι ως… αποζημίωση θα τους ανανεώσει για τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν τη συνδρομή!

Πρόκειται για μια από τις πλέον ντροπιαστικές ανακοινώσεις ενός καναλιού με ειδικό βάρος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί αντιλαμβάνεστε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών που κατέβαλαν το αντίτιμο των 19 ευρώ το έπραξαν αποκλειστικά λόγω Μουντιάλ και για κανέναν άλλο λόγο!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ομίλου ΑΝΤ1, από την οποία – όπως θα διαπιστώσετε -απουσιάζει έστω και μια τυπική συγνώμη από τους συνδρομητές που βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν μια απόλυτη κοροϊδία:

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+  συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News