Νίκος Μουρατίδης: Στο πλευρό της Νατάσας Μποφίλιου – «Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες»

Τι έχει συμβεί; Γιατί ξέσπασε ο Νίκος Μουρατίδης;

Αντικείμενο οξείας κριτικής έγιναν ορισμένες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Νατάσα Μποφίλιου για την προώθηση εταιρείας ρούχων.

Η ερμηνεύτρια δέχτηκε την έντονη αποδοκιμασία χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την οξύμωρη φωτογράφισή της σε αντιστοιχία με τα πολιτικά της «πιστεύω».

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν ένας από αυτούς που τάχθηκαν δημόσια υπέρ της καλλιτέχνιδας με ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook.

«ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!».

Δείτε την ανάρτησή του

Οι φωτογραφίες που δίχασαν το διαδίκτυο

Όπως είναι γνωστό, το ελληνικό twitter μπορεί να «αρπάξει» εύκολα «φωτιά» και να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Έτσι συνέβη και με το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε με με κομψά και -κυρίως- ακριβά ρούχα.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου την κατέκριναν, γνωρίζοντας τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τις οποίες ποτέ δεν έκρυψε.

Τα ρούχα που επέλεξε, ιδιαίτερα έντονα και καθόλου λιτά, έρχονται σε αντιδιαστολή με την ιδεολογία της, αναφέρουν κάποιοι.

Η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ψηφίζει ΚΚΕ.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι σκληροί υποστηρικτές της. Οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις επιτίθενται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε όσους τολμούν να πουν έστω και μια κουβέντα εναντίον της τραγουδίστριας και των στυλιστικών της επιλογών.

Και από την άλλη, κάποιοι πιο ψύχραιμοι, επισημαίνουν ότι μια ιδεολογία δεν μπορεί να συνδέεται με τα ρούχα των ανθρώπων.

«Αν φοράει κάποιος κουστούμι και γραβάτα πρέπει να είναι δεξιός κι αν είναι αριστερός πρέπει να φοράει αμπέχωνο;» αναρωτιούνται.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News