Νίκος Παππάς: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για τη συναλλαγή του με τη Σλοβάκα απατεώνισσα

EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συναλλαγή του με την Σλοβάκα καλλονή που συνελήφθη στην Πάτρα για απάτη σε βάρος επιχειρηματιών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην εκπομπή  «Το Πρωινό» την Δευτέρα 12/12, για την υπόθεση με την Σλοβάκα απατεώνισσα, Maria Geleticova, που συνελήφθη στην Πάρτα, καθώς έχει διαπράξει απάτες σε βάρος επιχειρηματιών σε Πάτρα, Αττική και άλλες περιοχές.

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, είχε κάνει σχετική ανάρτηση με τη φωτογραφία της από άρθρο,  σχολιάζοντας ότι είχε «πέσει» και ο ίδιος θύμα της δράσης της.  Διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ δήλωνε Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού.

«Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220 ευρώ την ημέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς δήθεν είχε ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της κι από εκεί να πληρώσει τα 880 ευρώ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε», ανέφερε αρχικά ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχτηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια κι επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχτηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε. Από την αρχή βέβαια κάπως… βρωμούσε το πράγμα, διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικά το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα.

Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα στην αστυνομία, ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση», κατέληξε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News