Στοίχημα: Πώς η Interwetten έχει «φεσώσει» την αγορά με 1,8 εκατ. ευρώ

Ο Stefan Sulzbacher, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten, έχει εξαφανιστεί, την ίδια ώρα που το «φέσι» του 1,8 εκατ. ευρώ δεν έχει αποπληρωθεί.

«Ως αξιόπιστος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων, έχουμε στόχο να συνάψουμε μακροχρόνιες συμφωνίες με μέγιστη ψυχαγωγία. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια πολυετή συνεργασία με το NHL, το καλύτερο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο».

«Ως αξιόπιστος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων, προσπαθούμε πάντα για μακροχρόνιες συνεργασίες και συνεργασίες με διεθνή φήμη. Μας γεμίζει περηφάνια που, με τη βοήθεια της Onside Sports GmbH, έχουμε μια από τις πιο παραδοσιακές και ισχυρότερες μάρκες συλλόγων στον κόσμο της Liverpool FC δίπλα μας».

Οι δύο αυτές δηλώσεις, σχεδόν πανομοιότυπες, ανήκουν στον Stefan Sulzbacher, εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten. Για όσους δεν γνωρίζετε την εταιρεία, πρόκειται για μια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία η οποία έχει πάνω από 30 χρόνια στην αγορά και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται έχοντας πάρει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Όλα νόμιμα, ηθικά κι αγγελικά πλασμένα, αρκεί αυτή η… κορυφαία εταιρεία να μην κατηγορούνταν ότι εδώ, στη χώρα μας, έχει βάλει «φέσι» 1,8 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, στην αγορά.

Και θα ήταν όλα καλά αν, την ίδια στιγμή που ο κ. Sulzbacher μιλά για… αξιόπιστο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων, η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν απειλούσε την ελληνική αγορά με… κραχ. Διότι όταν χρωστάς σχεδόν 2 εκατ. ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς, sites, στην ποδοσφαιρική Super League, της οποίας είναι χορηγός, και σε όποιον άλλον μιλά ελληνικά, και ταυτόχρονα διαφημίζεις την αξιοπιστία σου, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News