SportDay Weekend: Ακούστε live, μια ξεχωριστή μουντιαλική βραδιά στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Sportday.gr

Το Μουντιάλ ρίχνει την αυλαία του και η εκπομπή “SportDay Weekend” γράφει το βράδυ της Κυριακής τον επίλογο της μεγάλης γιορτής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με εκλεκτό καλεσμένο τον Μανώλη Μαυρομμάτη.

Στην Ντόχα γράφεται ο επίλογος ενός συναρπαστικού Παγκοσμίου Κυπέλλου που ζήσαμε τον τελευταίο μήνα, και η εκπομπή “SportDay Weekend” βάζει τη δική της ξεχωριστή τελική μουντιαλική πινελιά, λίγο πριν επιστρέψουμε όλοι στην εγχώρια αθλητική επικαιρότητα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Από τις 18.00 έως τις 22.00 ο Δημοσθένης Καρμοίρης και όλη η ομάδα της SportDay σας προσκαλεί να ζήσετε στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού Γαλλίας – Αργεντινής, του ραντεβού με την ιστορία που έχουν Εμπαπέ και Μέσι με ειδικό προσκεκλημένο της βραδιάς τον Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος με τη λήξη της σπουδαίας αναμέτρησης θα σχολιάσει όλα όσα είδαμε στα γήπεδα του Κατάρ.

Τη δική τους αποτίμηση του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιήσουν επίσης ο διευθυντής της εφημερίδας SportDay, Γιώργος Μαζιάς, και ο διευθυντής του sportday.gr, Αλέξανδρος Σόμογλου, αλλά το περιεχόμενο της εκπομπής δεν θα περιοριστεί μόνο στη μουντιαλική επικαιρότητα.

H αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου, θα αναλύσει τη σημασία της πρωτόγνωρης συμφωνίας της λίγκας με την εταιρία Stoiximan για τη χορηγία του πρωταθλήματος, ενώ το SportDay Weekend δεν θα μπορούσε παρά να… κολυμπήσει και στα χρυσά νερά της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που το βράδυ του Σαββάτου πρόσθεσε ένα ακόμη διαμάντι στο ευρωπαϊκό της στέμμα.

Όλα αυτά από τις 18.00 στον ΠΑΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News