Παναγιώτης Τζένος: Το τελευταίο αντίο που δεν πίστευε κανείς...

Twitter

Μέσα σε κλίμα οδύνης η ελληνική δημοσιογραφία αποχαιρέτησε ένα από τα πιο εκλεκτά τέκνα της νεότερης γενιάς της, τον Παναγιώτη Τζένο, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών!

Μια κηδεία που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα ζούσε. Παντού βλέμματα χαμένα στο άπειρο. Παντού απέραντη θλίψη και οδύνη…

Ο ιερός ναός του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα (τη γενέτειρα του Παναγιώτη Τζένου) σκεπάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης από μια εκκωφαντική σιωπή. Ένα αθόρυβο κλάμα για την απώλεια ενός ανθρώπου που κανείς δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή.

Ήταν όλοι εκεί, στην Πάτρα, σε μια βροχερή μέρα για να αποχαιρετήσουν έναν σπουδαίο δημοσιογράφο, μα πάνω απ’ όλα έναν καλό φίλο, έναν υπέροχο συνεργάτη. Για να σταθούν στο πλευρό της συζύγου του Ανδριάνας Ζαρακέλη και του γιου του, Γιάννη.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν μεταξύ άλλων  ο Βαγγέλης Μαρινάκης, o Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πλήθος φίλων και συνεργατών του γενικού διευθυντή του ομίλου των «Παραπολιτικών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News