Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα – Μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.

Το limnos100fm.gr σημειώνει ότι ο καλλιτέχνης πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος. Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Έκανε γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθενείας του Στέλιου Ρόκκου αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News