Άννα Βίσση: Φιγουράρει σε billboard στην Times Square!

Για άλλη μία φορά η Άννα Βίσση ξεπέρασε τα σύνορα και βρέθηκε να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνη στην Times Square.

Η τραγουδίστρια, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο, μπήκε σε billboard στην πιο φημισμένη πλατεία του κόσμου, στο πλαίσιο διεθνούς διάκρισης από την πλατφόρμα Spotify με θέμα την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

«Η πόλη της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέρος για να αντηχούν δυνατά οι φωνές μας! Ταπεινή και έκπληκτη που συμμετείχα σε αυτό το κίνημα που ανοίγει το δρόμο για την ισότητα των φύλων στη μουσική. Ας ανυψωθούμε αδερφές μου!», ανάρτησε σε μήνυμά της η Άννα Βίσση στα social media.

Στην καμπάνια του Spotify συμμετείχαν 35 ερμηνεύτριες από 50 χώρες. Η Άννα Βίσση είναι στην κορυφή της playlist «Equal», με την τελευταία μεγάλη της επιτυχία «Gazoza» που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, είναι ένα ξεσηκωτικό τραγούδι, για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί σε billboard στην Times Square και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Μαρίνα Σάττι, η Josephine, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Αναστασία και ο MadClip.

Πηγή: in.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News