Media: Επίθεση Νικολογιάννη σε Καραλή και Τσατάλη!

Sportday.gr

Η διαρροή διάψευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ για το «σφήνα της Ένωσης για τον Μαντσίνι» προκάλεσε την έκρηξη του Τάσου Νικολογιάννη στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού να εξαπολύει επίθεση σε Γιάννη Καραλή, Τάσο Τσατάλη αλλά και Κώστα Κετσετζόγλου!

Σκηνές μεγάλης έντασης διαδραματίστηκαν στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ το πρωί της Πέμπτης με πρωταγωνιστή τον Τάσο Νικολογιάννη, ο οποίος εξαπέλυσε «κεραυνούς» κατά των υπευθύνων του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τη διάψευση της «Ένωσης» για «σφήνα στη μεταγραφή Μαντσίνι». Τι ακριβώς συνέβη…

Την ώρα που ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού βρισκόταν στον «αέρα» των ερτζιανών (στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον διευθυντή του σταθμού Βάιο Τσούτσικα) έφτασε στο στούντιο διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την είδηση που είχε μεταφέρει ο ίδιος στα Μέσα που εργάζεται και σύμφωνα με την οποία «η Ένωση επιχείρησε σφήνα για να αποκτήσει η ίδια τον Μαντσίνι και να χαλάσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μια ιστορία για νήπια… που μας κάνει να γελάμε!»

Η διαρροή-διάψευση της ΑΕΚ ανέφερε τα εξής:

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά.

Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε.Η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Νικολογιάννης: «Είναι ντροπή! Πρέπει να ντρέπονται!»

Οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί για το ρεπορτάζ, προκάλεσαν την δημόσια «έκρηξη» του Τάσου Νικολογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε σε «πρώην συναδέλφους του που περίμενε ότι θα σεβαστούν την πορεία του στο δρόμο του ρεπορτάζ», φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Καραλή και τον Τάσο Τσατάλη, καθώς έχει συνεργαστεί και με τους δύο δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει την επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Είναι ντροπή! Θα μπορούσαν να έχουν εκδώσει μια διάψευση χωρίς ειρωνείες και αναφορές σε μικρά παιδιά, από τη στιγμή που ξέρουν ότι όταν μαθαίνω κάτι ισχύει και δεν το αναφέρω για επικοινωνιακούς λόγους. Ντροπή τους!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» της εκπομπής, για να ακολουθήσει και δεύτερη «έκρηξη» όταν κλήθηκε να συνομιλήσει με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστα Κετσετζόγλου, ο οποίος ταυτίστηκε απόλυτα με τη διάψευση της ΠΑΕ χαρακτηρίζοντας αστεία την πληροφορία περί «κιτρινόμαυρης» σφήνας.

«Τι λες Κώστα; Τι είναι αυτά που λες; Με προσβάλλεις», ξέσπασε στον αέρα ο παραγωγός της εκπομπής για να ακολουθήσει ολιγόλεπτη ένταση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

Ο Άρης διαψεύδει την σφήνα της ΑΕΚ

Θέση, πάντως, για το συγκεκριμένο επίμαχο ρεπορτάζ, πήρε και η ΠΑΕ Άρης, η οποία ενημέρωσε ότι ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ενόχλησή της από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Μαντσίνι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News