Λίτσα Γιαγκούση: Έτσι έγινε η συνάντηση με τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια

Τι είπε η Λίτσα Γιαγκούση για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και πως έγινε η συνάντηση με τον Χρήστο Δάντη.

Η Λίτσα Γιαγκούση στην καθημερινότητά της ξυπνάει νωρίς και ασχολείται με το σπίτι και τα αγαπημένα της κατοικίδια που φτάνουν τα 9 στον αριθμό. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο κομμάτι της δουλειάς δεν ήταν από τρίτους, αλλά προβλήματα υγείας.

«Το άγχος μου ήταν να μπορέσω να τραγουδήσω το βράδυ. Από το ξεκίνημα μου στο τραγούδι είχα προβλήματα, έλεγα 5 τραγούδια κι έκλεινα. Γιατί δεν είχα διάφραγμα. Έχει χρειαστεί να κάνω αφωνία για έναν μήνα. Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, κρατιόμουν από την καρέκλα, έκανα εμετούς και πήγα στο νοσοκομείο», περιέγραψε η Λίτσα Γιαγκούση η οποία θυμήθηκε στη συνέχεια την πρώτη της συνεργασία.

«Ήταν σε μια ταβέρνα στα βόρεια, ήταν τραγική. Είχα τόσο τρακ. Είχε στεγνώσει το στόμα μου. Έτρεμαν τα πόδια μου. Είπα τρία τραγούδια και νόμιζα ότι τραγουδούσα κανένα δίμηνο», είπε.

Τα ατυχήματα στην σκηνή

Τα ατυχήματα δεν έλειψαν ποτέ από τη ζωή της, ούτε ως παιδί, αλλά ούτε και πάνω στην πίστα. «Τραγουδούσα με κλειστά τα μάτια κι όπως τα ανοίγω βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, αλλιώς θα με σκότωνε. Μια γαρδένια με συρματάκι με χτύπησε στο μάτι και ξαφνικά πλημμύρισα στο αίμα.

Σαν κορίτσι ήμουν ζωηρή. Κάθε εβδομάδα η μαμά μου με πήγαινε στα κεντρικά του Πειραιά για ακτινογραφίες. Έβλεπα κάτι αγόρια που ήθελαν να πηδήξουν από τον πρώτο όροφο στο υπόγειο και πήγα να το κάνω κι εγώ», είπε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή Happy Day.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News