Αποκάλυψη από Τζέιμς Καφετζή: «Η Εύα Καϊλή μου έκανε πρόταση να πολιτευτώ»

«Όλα ξεκίνησαν από ένα κουίζ, που κάτι είπα περί πράσινου ήλιου», αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο άλλοτε παίκτης του Survivor παραχώρησε συνέντευξη και έκανε γνωστό ότι γυναίκα πολιτικός, που αυτήν την περίοδο έχει μπλεξίματα, του έκανε πρόταση να πολιτευτεί.

«Με είχε πάρει γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με τη συγκεκριμένη, η οποία με είχε παρακολουθήσει και ήθελε να κατέβω στην πολιτική μαζί της», είπε στο «Breakfast@Star» και ξεκαθάρισε ότι η πρόταση αυτή του έγινε 1,5 χρόνο πριν, όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι πρόσφατα.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια είναι η πολιτικός, εκείνος απάντησε ότι «καλύτερα να μην πω ποια είναι γιατί έχει γίνει χαμός τον τελευταίο καιρό. Της είπα ότι είμαι μικρός και ότι είναι κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έγινα γνωστός από ένα ριάλιτι».

«Δεν λέω το όνομά της. Είναι γυναίκα πολιτικός και έχει μπλεξίματα αυτή τη στιγμή. Όλα ξεκίνησαν με ένα κουίζ που κάτι είπα εγώ περί πράσινου ήλιου», σημείωσε ο Τζέιμς φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Εύα Καϊλή.

Πράγματι, όπως τόνισαν στη συνέχεια στην εκπομπή, ο Τζέιμς Καφετζής αναφερόταν στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που παραμένει προφυλακισμένη στο πλαίσιο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις αποκαλύψεις του Τζέιμς:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News