Ακούστε Live: Sportday Weekend με τον Δημοσθένη Καρμοίρη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Sportday.gr

Ακούστε live από τις 18.00 έως τις 00.00 την εκπομπή “SportDay Weekend” στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με όλο το παρασκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο απ’ όσα έχετε συνηθίσει.

Ακούστε απόψε: H επόμενη μέρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μετά το επιβλητικό 3-0 της «Ένωσης» επί των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα δεδομένα για Μίτσελ στον Πειραιά, το ενόχλησε τον Αλμέιδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα Άρη και Παναθηναϊκού πριν το εξαιρετικά κρίσιμο μεταξύ τους κυριακάτικο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και φυσικά όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, όλα τα σπορ και όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την ξεχωριστή ματιά της ομάδας της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News