Μέγκαν Φοξ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του Machine Gun Kelly

Με μια κίνησή της η Μέγκαν Φοξ έβαλε φωτιά, πυροδοτώντας τις φήμες χωρισμού με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly.

Η Μέγκαν Φοξ διέγραψε κάθε φωτογραφία της με τον μουσικό Machine Gun Kelly από τον προσωπικό της λογαριασμό, βάζοντας φωτιά στο ίντερνετ.

«Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα. Την αναπνέεις», γράφει χαρακτηριστικά στο τελευταίο της ποστ στο Instagram η λαμπερή ηθοποιός.

Το αινιγματικό σχόλιο της Μέγκαν Φοξ έβαλε φωτιά στις φήμες χωρισμού. Η 36χρονη ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένη με τον Machine Gun Kelly.

Οι στίχοι που μοιράστηκε ήταν από την επιτυχία Pray You Catch Me της Μπιγιονσέ το 2016.

Το Pray You Catch Me ήταν το opening track του άλμπουμ Lamonade της Beyonce. Ένα κομμάτι που ήθελαν να αφορά άμεσα τον σύζυγo της Beyonce και να αποτελεί την απάντησή της στις φήμες πως την απάτησε ο Jay Z.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους θαυμαστές της. Αμέσως συνειδητοποίησαν πως είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του Machine Gun Kelly. Έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια likes, με τα σχόλια να έχουν ξεπεράσει μέσα σε λίγες ώρες τις 7.000.

Στα περισσότερα από τα σχόλια, οι θαυμαστές της αναφέρουν ότι δεν της αξίζει κάτι τέτοιο. Πολλοί κατηγορούν ήδη τον Machine Gun Kelly, με κάποιους περισσότερο υποψιασμένους να κάνουν λόγο για ένα ακόμα κόλπο δημοσιότητας.

Ο Machine Gun Kelly από την άλλη πλευρά έχει να ανεβάσει οτιδήποτε στον λογαριασμό του δύο εβδομάδες. Τελευταία του ανάρτηση ήταν από έναν γάμο στον οποίο έδωσε το παρών.

Η Μέγκαν Φοξ και ο Machine Gun Kelly γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας τους «Midnight in the Switchgrass» και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί τον Νοέμβριο του 2020.

Ενώ ανέβαζαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media, η πρώτη τους επίσημη φωτογράφιση ήταν για εξώφυλλο του περιοδικού GQ Style τον Οκτώβριο του 2021.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News