Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται με τις καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στο βήμα ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος.
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται για 9η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για το άγριο οπαδικό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και να τραυματιστούν οι δύο φίλοι του.
Μετά την επί τριήμερο εξέταση του αστυνομικού του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβουν διαδοχικά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος και η πορεία τους ανακόπηκε, όταν βρέθηκαν μπροστά τους τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
