Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται με τις καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στο βήμα ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος.
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται για 9η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για το άγριο οπαδικό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και να τραυματιστούν οι δύο φίλοι του.
Μετά την επί τριήμερο εξέταση του αστυνομικού του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβουν διαδοχικά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος και η πορεία τους ανακόπηκε, όταν βρέθηκαν μπροστά τους τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
