Βασίλης Τσιάρτας: Αιχμηρή ανάρτηση για Ζαραλίκο και διοίκηση της ΑΕΚ - Μήνυση από Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε τη διαδικτυακή κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Ανάπτυξης για το επίμαχο βίντεο του Ζαραλίκου.

Με αιχμηρή ανάρτηση στα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, μετά το σχόλιό του σε ένα ποστ του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με το βίντεο στο οποίο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, προτρέπει τον υπουργό να «κόψει το λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση και παρουσία κοινού, προκειμένου να γεμίσει το ΟΑΚΑ».

Aρχικά, ο Υπουργός Ανάπτυξης ανήρτησε το σχετικό βίντεο, γράφοντας: «Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!».

Μάλιστα, ο  Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση:

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός όμως είναι ΑΕΚ κ μάλιστα αποδεκτός από παίκτες κ οπαδούς κ πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες κ της διοίκησης. Μάλλον θα είναι κ κομμάτι της ιστορίας…».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News