Δίκη Πισπιρίγκου: Υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη - «Η κατάθεσή του ήταν ψευδής», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Το δικαστήριο εντός της ημέρας (22/2) θα εξετάσει και την παράταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Αναξιόπιστο μάρτυρα χαρακτήρισε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκ μέρους της εντολέως του για ψευδή κατάθεση.

Ο κ. Κούγιας είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης, αναλόγως με τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα.

«Όπως προέκυψε από τη διαδικασία, η κατάθεση του Δασκαλάκη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωσή του αυτή είναι ψευδής. Στο 16-9 υπόμνημά του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κ. Σαββόγλου. Άρα είναι ψευδής η δήλωσή του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββόγλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορουμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας, που επιχείρησε να αποδομήσει και τους ισχυρισμούς Δασκαλάκη περί κινήτρου εκδίκησης.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο εντός της ημέρας θα εξετάσει και την παράταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News