Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μου φορτώσανε ότι δέρνω»

«Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου», υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης

O Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελε να «βιαιοπραγεί» σε βάρος της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

«Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, όμως για το μέγεθος όσων ακούω κάθε μέρα, αντέχω. Γενικά καλά είμαι. Ήμασταν με την Ευγενία (Μανωλίδου) σε μια δεξίωση. Καθόμασταν στο τραπέζι και μου έστειλαν από το γραφείο τύπου ότι ένα site έγραψε ότι “Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδερνε τη γυναίκα του” και κάτι άλλες ανοησίες. Δεν έδωσα σημασία. Τα επόμενα δύο 24ωρα το πήραν όλοι οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter και το έκαναν πρώτο θέμα.

Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μου φορτώσανε ότι δέρνω… Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με τη Novartis, ήθελαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Είναι έξω από μένα όλο αυτό. Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε και μίλησα και εγώ γιατί αν δεν το κάναμε θα νόμιζαν ότι είναι αλήθεια. Έχω κάνει πολλές μηνύσεις για πράγματα που έχουν γραφτεί στο Twitter» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: www.okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News