Ατλέτικο Μαδρίτης: Ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον Φιρμίνο

AMNA/EPA

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποχαιρετάει την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν και η Ατλέτικο τον… γλυκοκοιτάζει, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως οι «ροχιμπλάνκος» ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο φορ για 2+1 χρόνια.

Από το 2015 ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποτέλεσε μία από τις σταθερές μονάδες στη γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ, ωστόσο όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που φαίνεται πως διανύει τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στο «Άνφιλντ».

Αιτία η απόφαση των «reds» να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει στο φινάλε της περιόδου, με τον 31χρονο στράικερ να μετρά αντίστροφα για να αποχαιρετήσει τον αγγλικό σύλλογο έπειτα από οκτώ χρόνια και τους επίδοξους μνηστήρες να ετοιμάζουν την κίνησή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ρεπόρτερ της Marca, Εκρέμ Κονούρ, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, με τους Μαδριλένους να θεωρούν πως με μία τέτοια πρόταση θα τον πείσουν να μετακομίσει στην Μαδρίτη για να διατηρήσει την καριέρα του σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News