Δολοφονία Άλκη: «Ζώα, ζώα», φώναζε η μητέρα του προς τους κατηγορούμενους

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού δεν άντεξε με αυτά που άκουγε για τα χτυπήματα που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού της και φώναζε στους κατηγορούμενους μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση συνεχίζει την κατάθεσή της στη δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μάλιστα χτες (20/3), ζήτησε από τους γονείς του θύματος να βγουν από την αίθουσα, αφού αυτά που θα ακούγονταν θα ήταν σκληρά, ενώ μιλώντας για τα τραύματά του είπε μεταξύ άλλων πως: «Για να σώσεις το οίδημα έπρεπε να κάνεις κρανιοεκτομή. Το παιδί δεν θα ζούσε ακόμη κι αν δεχόταν την επίθεση δίπλα σε νοσοκομείο».

Σήμερα (21/3), η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ενώ ήταν σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του γιου της, φώναζε «ζώα, ζώα» ακούγοντας όσα ανέφερε αναλυτικά η ιατροδικαστής για τα τραύματα που είχε ο νεαρός στο κεφάλι του, από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

Εμφανώς συγκλονισμένη, η μητέρα του Άλκη, η οποία παρακολουθεί τη δίκη και σήμερα είπε δύο φορές «ζώα», αναφερόμενη στους δράστες της επίθεσης στον αδικοχαμένο γιο της, σύμφωνα με το thestival.gr.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News