Νέα Σμύρνη: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης- Απεγκλωβίστηκε μητέρα με βρέφος- Δύο τραυματίες με εγκαύματα - Καταγγελίες για εμπρησμό

Συνολικά εξι άτομα έβγαλε από το κτίριο η Πυροσβεστική, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό.

Στις 4:30 η ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαρτίου φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα εστίασης είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής.

Στον απεγκλωβισμό έξι ατόμων προχώρησαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Η φωτιά επεκτάθηκε από το ισόγειο κατάστημα και στους ορόφους της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών και του ΕΚΑΒ, δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Από την πυρκαγιά έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο δύο άτομα, ένας με εγκαύματα και ένας με αναπνευστικά προβλήματα.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

Απεγκλώβισαν μωρό

Από την τετραώροφη οικοδομή οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα μωρό, το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να το μεταφέρει στο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News