Επιβεβαίωσε την επικοινωνία Μητσοτάκη - Τσέφεριν ο Οικονόμου: «Να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια»

EUROKINISSI

Ερωτώμενος ποιος ζήτησε να γίνει η τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε: «Κανένας».

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί πάταγο στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητοστάκης, αποφάσισε να αναλάβει δράση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφορικά με τον τομέα της διαιτησίας, επικοινωνώντας αυτοπροσώπως με τον πρόεδρο της UEFA.

Αντιλαμβανόμενος την επικινδυνότητα του πολεμικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί με αλλεπάλληλες τοποθετήσεις όλων των ΠΑΕ, ο πρωθυπουργός όχι μόνο ζήτησε τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αλλά βρήκε και απόλυτη κατανόηση στο αίτημά του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3), επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, για το θέμα της διαιτησίας στα Play-Offs της Stoiximan Super League.

Ειδικότερα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Ναι, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και νομίζω ότι όλοι θέλουμε, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία, να συμβάλουν ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια.

Να συμβάλουν όλοι αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί και να τελειώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με διαιτησίες υψηλού επίπεδου που δεν θα αμφισβητηθούν το κύρος και η αποτελεσματικότητά τους».

Ερωτώμενος ποιος ζήτησε να γίνει αυτή η επικοινωνία, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Κανένας».

Πηγή: parapolitika.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News