Δανάη Μπάρκα: «Πήγαμε να δούμε την ΑΕΚ και δεχτήκαμε οπαδική επίθεση!»

Φραστική επίθεση δέχθηκε η Δανάη Μπάρκα, όπως αποκάλυψε η ίδια, στο παιχνίδι βόλεϊ της ΑΕΚ.

Την άνοδο στην Volley League πανηγύρισε χθες (29/03) η ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕΚ, ωστόσο όπως φάνηκε δεν έλειψαν τα απρόοπτα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, η οποία έδωσε το παρών στην αναμέτρηση της Ένωσης, δέχθηκε φραστική επίθεση, σχολιάζοντας πως «είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και γυμναστής, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, χωρίς να αποκαλύπτει το δεύτερο όνομα.

«Ο Πάνος Αδαμόπουλος», πρόσθεσε η Δέσποινα Καμπούρη, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Δανάης Μπάρκα.

«Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά είμαι διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο, αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω, για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά» ανέφερε αναλυτικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News