Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του

«Δεν έκανα τίποτα» ισχυρίστηκε στον ανακριτή – Τι κατέθεσε ο συμπαίκτης του Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του. Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι παρουσιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξε πως είναι αθώος.

Ειδικότερα ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 10 το πρωί σήμερα, ενώ κατέθεσαν και δύο μάρτυρες που πρότεινε πριν να ξεκινήσει ο ίδιος την απολογία του. Έτσι, ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε ο συμπαίκτης του με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ, όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό κατέθεσε και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

Ο Ισραηλινός κίπερ του Βόλου, που βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του συμβολαίου με την ομάδα μετά τα τελευταία γεγονότα, ανέφερε μπαίνοντας στον ανακριτή, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5: «Όλοι θα δείτε πως δεν έκανα τίποτα».

Ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σημείωσε: «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε».

Ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης είπε: «Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Μπόρις και του κοριτσιού. Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από εκείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος, όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πίναμε».

Ο δικηγόρος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ελπίζω πως σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος. Όλα όσα λέγονται πως έμεινε σε κέντρο κράτησης γυναικών είναι ανοησίες και ψέματα».

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών στο ανακριτικό γραφείο
Στο μεταξύ, νωρίτερα την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα ανακριτικά γραφεία, όπου βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Ισραηλινός μεταφέρθηκε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι τη Μεγάλη Δευτέρα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ειδικότερα, ο κ. Ελευθεριάνος με παραγγελία του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ζητεί τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002. Σε καταφατική περίπτωση ζητείται η τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους υπαιτίους.

Πηγή: parapolitika.gr

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News