Εκλογές 2023: Νιάτα, γοητεία και λαμπερές γυναίκες στα ψηφοδέλτια!

Με σύνθημα την ανανέωση και στοίχημα την εκπροσώπηση των γυναικών, τα κόμματα ανακοίνωσαν το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων τους για τη μεγάλη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου.

Η Νέα ∆ηµοκρατία ανακοίνωσε τους νέους υποψήφιους βουλευτές σε ολόκληρη την επικράτεια, µε το 50% του συνόλου αυτών να είναι άφθαρτα πρόσωπα, που ασχολούνται πρώτη φορά µε την κεντρική πολιτική, µε τον µέσο όρο στις λίστες να είναι τα 44 έτη.

Η γυναικεία συµµετοχή στις εκλογικές λίστες της Νέας ∆ηµοκρατίας ανέρχεται σε ποσοστό 42%, µε το κυβερνών κόµµα να βγάζει µπροστά νέες γυναίκες και να ρίχνει στο κυνήγι του σταυρού νέα πρόσωπα, µε αξιόλογη πορεία στον επαγγελµατικό στίβο και ενδιαφέρουσες καριέρες.

Ανάµεσα στις υποψήφιες που ανακοινώθηκαν για την εκλογική αναµέτρηση της 21ης Μαΐου είναι η υφυπουργός Εργασίας, αρµόδια για θέµατα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ∆όµνα Μιχαηλίδου, που κατεβαίνει στην Α’ Πειραιά, η υφυπουργός Τουρισµού, Σοφία Ζαχαράκη, υποψήφια στην Ανατολική Αττική, και η υφυπουργός Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα, που κατεβαίνει στον ∆υτικό Τοµέα της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News