Δίκη Άλκη Καμπανού: «Πάγωσα, δεν περίμενα να δω μαχαίρια», είπε ο 5ος κατηγορούμενος «Πες ονόματα!» ξέσπασε η μητέρα του Άλκη

Συνεχίζονται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τη μοιραία νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Δευτέρας, στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην επίθεση και πέμπτος κατηγορούμενος, ο οποίος δεν απολογήθηκε στη σειρά με την οποία κάθονται στο εδώλιο, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του. Ο 23χρονος Δ.Χ. ήταν ο πρώτος από τους επτά που έχουν απολογηθεί μέχρι σήμερα που δεν ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του 19χρονου φοιτητή, ξεκινώντας την απολογία του.

Ο 23χρονος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, υποστήριξε στην απολογία του ότι το μοιραίο βράδυ είχε πάει στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ για να πιει μπύρα και εκεί ενημερώθηκε ότι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου είχε σημειωθεί οπαδικό επεισόδιο λίγες ώρες νωρίτερα όταν, όπως είπε, οπαδοί του Άρη κυνήγησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News