Τουρκία: Κοιμήθηκε ο Ερντογάν στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξής του

Αποκοιμήθηκε στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ο Ερντογάν και μάλιστα τη στιγμή που τον ρωτούσαν για το PKK.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξής του στους τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV (φωτογραφία, επάνω, και βίντεο κάτω).

Εστρεψαν την κάμερα

Μόλις συνειδητοποίησαν ότι ο πρόεδρος κοιμόταν, έστρεψαν τις κάμερες ξαφνικά προς την παρουσιάστρια, η οποία κοίταξε τον συμπαρουσιαστή της όλο απορία για το τι να κάνουν.

Ο τούρκος πρόεδρος δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και σχεδόν αποκοιμήθηκε τη στιγμή που η δημοσιογράφος τον ρωτούσε για το ΡΚΚ, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Πρόβλεψη Τσαβούσογλου

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προέβλεψε το ποσοστό που θα πάρει ο Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Μιλώντας σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TV100, τόνισε ότι «Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός. Δεν θα εφησυχάσουμε, δεν μπορούμε να επιτύχουμε, αν εφησυχάζουμε. Ολοι πηγαίνουν στις κάλπες».

Για να προσθέσει ότι «Το εξωτερικό μας έδωσε ένα καλό μάθημα. Ηταν ένα παράδειγμα. Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρός μας θα εκλεγεί με πάνω από το 56% των ψήφων».

Ακροδεξιά στηρίγματα

Μπορεί ο Ερντογάν να νίκησε τις εκλογές της 14ης Μαΐου με πέντε μονάδες διαφορά από τον Κιλιτσντάρογλου, όμως όλα πρόκειται να κριθούν από την ψήφο των πολιτών και την υποστήριξη που θα παράσχει ο Ογάν στον Tούρκο πρόεδρο μετά τη δήλωσή του ότι συντάσσεται μ’ όλες του τις δυνάμεις με το ΑΚΡ.

Από την άλλη πλευρά, ο ηγέτης του τουρκικού αντιμεταναστευτικού κόμματος Zafer τάχθηκε υπέρ του υποψηφίου της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News