Γιώργος Γεωργίου: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου σε ηλικία 71 ετών. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα.

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου του 1952, έχοντας συνδέσει το όνομά του με ουκ ολίγες αθλητικές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Ξεκίνησε από τον Φίλαθλο, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την τηλεοπτική του εκπομπή, το Καφενείο των Φιλάθλων. Από το 2008 έως το 2021 έδινε το ραδιοφωνικό του ραντεβού στον αέρα του Real fm όντας από τους μακροβιότερους δημοσιογράφους του σταθμού από την ίδρυσή του.

Τον Μάρτιο του 2010 ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρησή του από την ενεργό δημοσιογραφία, απόφαση την οποία ανακάλεσε μία ημέρα αργότερα, αποδίδοντάς την σε προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς λόγους.

Είχε παντρευτεί δύο φορές, το 1980 με την πρώτη σύζυγό του Μαρία και το 1997 την δεύτερη του σύζυγο Ευγενία. Έχει αποκτήσει με καθεμιά από τις δύο συζύγους του από ένα παιδί, τον Τάσο (ο οποίος γεννήθηκε το 1982 και πέθανε το 2017) και την Σταυρούλα (γεν. 1998) αντίστοιχα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News