Ντόρα Μπακογιάννη: «Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος, γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι»

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, που αποκάλυψε πως άλλαξε ομάδα για να μην μείνει στο ράφι.

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε την Τετάρτη στο πρωινό του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα και «άνοιξε τα χαρτιά της» γαι τη ζωή της, τις αποφάσεις που πήρε, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στα λάθη που κόστισαν στον Σύριζα, για τον γιό της, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ τόνισε πως ήταν Παναθηναϊκός, όμως άλλαξε στην πορεία ομάδα.

«Ήμουνα Παναθηναϊκός. Έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι». (ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος από το 1989 έως το 1995 υπηρέτησε ως γενικός αρχηγός στο Τμήμα Μπάσκετ του Πανιωνίου, με την ομάδα να κατακτά πολλές διεθνείς διακρίσεις).

 Και πρόσθεσε: «Ήταν υποχρεωτικό να γίνω Πανιώνιος. Ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου. Ήταν μεγάλος έρωτας και πλέον δεν αστειεύομαι. Την πρώτη φορά που με πήγε στο γήπεδο, οι Πάνθηρες ήταν σε ένα κλουβί και δεν καταλάβαινα γιατί έβριζαν αλλά μου εξήγησαν ότι δεν ήταν για μένα αλλά για τον διαιτητή».

«Είχα βάλει τον πήχη ψηλά για τον Κυριάκο και τον πέρασε! Με εξέπληξε πολλές φορές θετικά. Όταν τον είδα να μιλά στο Κογκρέσο, δάκρυσα.« είπε για τον αδερφό της, ενώ για τον Κώστα Μπακογιάννη και την νύφη της είπε. «Ελπίζω να βγει και πάλι δήμαρχος Αθηναίων. Είναι φανατικός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου».

Για τον Σύριζα: «Ο κόσμος είχε κουραστεί τα λόγια τα μεγάλα και ήθελε ουσία και ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε χάσει και δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Έτρωγε την μια χυλόπιτα μετά την άλλη. Ο Τσίπρας εν είχε το θάρρος να πει παιδιά θέλω να σας κυβερνήσω. Εγώ θα ήθελα μια σοβαρή και ουσιαστική αντιπολίτευση γιατί θα κάνει καλύτερη την κυβέρνηση».

Για τον καρκίνο: «Είναι μια ασθένεια την οποία την έχεις για πάντα και ζεις με αυτήν και από εκεί και πέρα συνεχίζεις την ζωή σου και είναι μεγάλη υπόθεση να ζεις καλά. Εγώ το εντόπισα κατά τύχη. Μια νεαρή γιατρός είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε.»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News