Άντονι Λε Ταλέκ: Έζησε από κοντά τη φρίκη - «Τρέξτε, τρέξτε κάποιος μαχαιρώνει παιδιά!»

Η Γαλλία συγκλονίζεται από την επίθεση αγνώστου σε πάρκο, όπου άρχισε να μαχαιρώνει ηλικιωμένους, αλλά και μικρά παιδιά. Στο ίδιο πάρκο βρισκόνταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Άντονι Λε Ταλέκ, ο οποίος ανέβασε και σχετικό story στα social media.

«Έτρεχα κατά μήκος της άκρης της λίμνης όταν ξαφνικά είδα δεκάδες ανθρώπους να έρχονται γρήγορα προς το μέρος μου από την αντίθετη κατεύθυνση. Αναρωτήθηκα τι συνέβαινε. Μια μητέρα μού φώναξε: “Τρέξτε, τρέξτε, υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες! Μαχαιρώνει παιδιά, τρέξτε, τρέξτε!”», λέει στο βίντεό του ο Γάλλος παίκτης.

Η συγκλονιστική περιγραφή για τα όσα συνέβαιναν στο πάρκο στο Ανεσί συνεχίστηκε: «Αρχικά τα έχασα, αλλά συνέχισα να προχωράω. Ξαφνικά βλέπω τον τύπο να έρχεται προς το μέρος μου. Είναι στο γρασίδι και βλέπω τους αστυνομικούς 5 ή 10 μέτρα πίσω του. Δεν μπορούν να τον πιάσουν. Έρχεται προς το μέρος μου, οπότε κάνω λίγο στην άκρη και βλέπω ότι κατευθύνεται προς τους ηλικιωμένους. Και τότε επιτίθεται στον παππού. Τον μαχαίρωσε μια φορά και οι αστυνομικοί πίσω του δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν. Τους λέω: “Πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον, τους μαχαιρώνει όλους! Εκείνος επιτέθηκε μία-δύο φορές και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν. Πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, όμως είχε μαχαιρώσει τον ηλικιωμένο. Συνέχισα να τρέχω και έβλεπα στο βάθος παιδιά να είναι στο έδαφος. Είναι τρελό να το βλέπεις αυτό στο Ανεσί».

Ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος πέρασε από τον Ατρόμητο, ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Ανεσί το 2022 και πλέον είναι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του. Στην καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Λίβερπουλ και Σεντ Ετιέν, ενώ ήταν διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News