Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αγνώριστος ο «Καβαλιέρε» στην τελευταία του φωτογραφία!

Καμία σχέση με τον ισχυρό άνδρα που κάποτε κρατούσε την τύχη της Ιταλίας στα χέρια του, δεν θυμίζει η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Μία φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που απεικονίζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 86χρονος επιχειρηματίας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας που κηδεύτηκε με τιμές σήμερα (14/6), φαίνεται εμφανώς καταπονημένος και αλλαγμένος και δεν θυμίζει σε τίποτα τον «καβαλιέρε» που είχαμε συνηθίσει όλοι.

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, ο Μαξιμιλιάνο Αλμπανέζε, ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Μιλάνο, τόνισε πως ο Μπερλουσκόνι ήταν πολύ καταβεβλημένος κατά την επίσκεψη στην επιχείρησή του, παρόλα αυτά προσπαθούσε να είναι κοινωνικός και να αστειεύεται με τους γύρω του.

Συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του και έβγαζε φωτογραφίες με τον κόσμο, ενώ θύμισε σε όλους πως αυτός που στεκόταν μπροστά τους, κάποτε ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Ευρώπη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News