Επικαιρότητα: Το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του «Ράμπο» στον Κορυδαλλό

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο ντοκουμέντο, που αποτυπώνει την κίνηση των δραστών στην εκτέλεση δύο ανδρών στον Κορυδαλλό.

Στο κεντρικό δελτίο του Star προβλήθηκε το αποκλειστικό βίντεο από την εκτέλεση δύο ανδρών στον Κορυδαλλό.

Η αστυνομική συντάκτρια, Κατερίνα Ρίστα ανέφερε:

«Το ασημένιο τζιπ των θυμάτων φτάνει στο σπίτι. Η γκαραζόπορτα ανοίγει με δυσκολία κι ο συνεργός αναγκάζεται να κατέβει και την ανοίξει χειροκίνητα. Η κατάλληλη ευκαιρία για τους εκτελεστές, που ίσως γνώριζαν ότι ο συνοδηγός θα ακολουθήσει αυτά τα βήματα. Πρώτα εμφανίζεται ο ένας, πλησιάζει αστραπιαία τον άνδρα με τα αρχικά Μ.Δ, που βρίσκεται όρθιος μέσα στο γκαράζ. Τον πυροβολεί δύο φορές. Αμέσως στρέφει το Καλάσνικοφ προς τον οδηγό που έχει ανοιχτό το παράθυρο της θωρακισμένης Mercedes. Ρίχνει δύο βολές και με την άκρη του ματιού του αντιλαμβάνεται ότι ο άνδρας που ήταν μέσα στο γκαράζ, έχει συρθεί αιμόφυρτος προς την αποθήκη. Τον ακολουθεί για να τον τελειώσει. 

Τότε εμφανίζεται ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος αναλαμβάνει τον οδηγό. Τον εκτελεί εν ψυχρώ από απόσταση αναπνοής. Βάζει το όπλο μέσα από το παράθυρο, του ανοίγει την πόρτα. Ο Ρ.Β παρά τα τραύματα αντιστέκεται.

Προσπαθεί να κλείσει την πόρτα του τζιπ και να φύγει από το σημείο. Τότε και οι δύο εκτελεστές του ανοίγουν ξανά την πόρτα και αρχίζουν να τον γαζώνουν. Μόλις το αυτοκίνητο του θύματος αρχίζει να κυλάει προς τα πίσω, καταλαβαίνουν ότι είναι νεκρός κι εξαφανίζονται από το σημείο. Οι εκτελεστές είχαν ξεκάθαρη εντολή θανάτου. Δύο σφαίρες δέχεται ο Μ.Δ, πέφτει αιμόφυρτος, σέρνεται μέχρι την αποθήκη. Ο δολοφόνος ρίχνει δύο βολές στον οδηγό και στη συνέχεια τον πυροβολεί κατά ριπάς με το καλάσνικοφ να βρίσκεται μέσα από το παράθυρο. Δεν φεύγουν από το σημείο μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι νεκροί και οι δύο. Ο ένας ελέγχει το θύμα στην αποθήκη και ο άλλος τον Ρ.Β, ο οποίος και αντιστέκεται κλείνοντας την πόρτα. Τον τελειώνουν». 

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ. ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News