Viral: Γυναίκα γδύθηκε και δάγκωσε αστυνομικό σε αεροπλάνο στο Μόναχο

lufthansa

Πτήση της Lufthansa που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόναχο-Σόφια καθυστέρησε για 3,5 ώρες επειδή γυναίκα έβγαλε τα ρούχα της, ούρλιαζε και επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Πιο συγκεκριμένα μια πτήση της Lufthansa με προορισμό την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, είχε 3,5 ώρες καθυστέρηση για τον πλέον απίθανο λόγο. Ποιός ήταν αυτός;

Μια επιβάτιδα έβγαλε τα ρούχα της μέσα στο αεροσκάφος και αφού άρχισε να φωνάζει εν τέλει… δάγκωσε (!) έναν αστυνομικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε γερμανικά ΜΜΕ, η 27χρονη βουλγαρικής καταγωγής γδύθηκε πριν από την απογείωση της πτήσης. Και για αδιευκρίνιστο λόγο άρχισε να φωνάζει με συνέπεια να ζητηθεί η επέμβαση αστυνομικών. Παρά την προσπάθειά τους να την ηρεμήσουν, εκείνη δεν πτοήθηκε. Και όταν ένας εκ των αστυνομικών την πλησίασε για να τη σκεπάσει με κουβέρτα, τον δάγκωσε στο αριστερό χέρι. Κατόπιν ήρθαν κι άλλοι αστυνομικοί για ενισχύσεις ώστε να απομακρύνουν την επιβάτιδα από το αεροσκάφος.

Απαγγέλθηκαν σε βάρος της κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, επίθεση και βιαιοπραγία. Στον αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη βάρδια του. Το αεροσκάφος απογειώθηκε μετά από 3,5 ολόκληρες ώρες!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News