Καρολίνα Καλύβα: Από τον στίβο του Survivor «κολάζει» στις παραλίες της Σύρου

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τους περισσότερους και ανάμεσα στους τυχερούς που ήδη τις απολαμβάνουν είναι η εκρηκτική Καρολίνα Καλύβα.

Μπορεί να ήταν από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από το Survivor All Star και το τηλεοπτικό κοινό να περίμενε πως θα ήταν από τις πρώτες σε απόδοση παίκτριες στον στίβο, όμως η Καρολίνα Καλύβα έκανε αισθητή την παρουσία της για όλους τους λάθος λόγους.

Η σχέση Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου-Ιωαννίδη, που εξαφανιζόντουσαν στην καλύβα τους, ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα της παίκτριας που διέψευσε αρνητικά τις προσδοκίες και με το που βγήκε από το παιχνίδι και άφησε τον Άγιο Δομίνικο, εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και η επανεμφάνιση της στον τελικό του Survivor περιστράφηκε γύρω από την αντίδραση της όταν αντίκρυσε για πρωτη φορά μετά από καιρό τον Μάριο.

Πάντως η Καρολίνα Καλύβα φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της αυτή την τηλεοπτική περιπέτεια και χαλαρώνει στις παραλίες της πανέμορφης Σύρου, τραβώντας πάνω της κάθε βλέμμα περιέργειας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News