Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μαγνητίζει τους πάντες με την πίσω όψη του... μαγιό της

Instagram/evridiki_valavani

Από όταν την γνωρίσαμε πριν έξι χρόνια στο πρώτο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει να μας απασχολεί με την κάθε της κίνηση.

Την γνωρίσαμε πριν έξι χρόνια στο πρώτο Survivor, μαζί με τον πρώην πλέον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο και τον πολυαγαπημένο Ντάνο, ενώ φέτος επέστρεψε για λίγο στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για λογαριασμό του Survivor All Star. Συνεχώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φροντίζει με όποιον τρόπο μπορεί, να παρακολουθούμε την κάθε της κίνηση, έχοντας ως κύριο όπλο της φυσικά τα social media, στα οποία είναι και πολύ ενεργή.

Έτσι η γνωστή αθλητικογράφος κατάφερε να μπει στο πολύ κλειστό κλαμπ πρώην παικτών ριάλιτι που έχει καταφέρει να κρατήσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ώστε να θυμούνται και να γνωρίζουν όλοι ποια είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ειδικά όταν πρόκειται για το καλοκαίρι, η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου βρίσκει πάντα τον τρόπο να βγει μπροστά, με τις πόζες που παίρνει για τον φακό όταν βρίσκεται στην παραλία. Η πιο πρόσφατη της φωτογραφία με γυρισμένη την πλάτη στον φακό, αποδεικνύει περίτρανα πως η πρώην παίκτρια του Survivor, ξέρει πολύ καλά τι κάνει για να… μαγνητίσει και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να το κάνει, όπως η ίδια ξέρει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News