Μπέος για φωτιά: «Φύγετε να σωθείτε, θα γίνει έκρηξη»
Δραματική έκκληση έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος να εκκενωθεί η Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) λόγω της μεγάλης φωτιάς.
Δραματική έκκληση έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος να εκκενωθεί η Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) καθώς η φωτιά που ξεκίνησε από το Βελεστίνο έχει φτάσει εκεί και φλόγες καίνε 20 μέτρα από τις δεξαμενές προπανίου.
«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Καίγεται ο κόσμος, περιουσίες. Έχει δεξαμενές προπανίου, είναι στα 20 μέτρα η φωτιά, προσπαθούμε να την σβήσουμε, φύγετε να σωθείτε μη γίνει καμιά μεγάλη ζημιά» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος από τη ΒΙΠΕ Βόλου.
Μπέος στο Βελεστίνο: Φύγετε, να σωθεί ο κόσμος – Έχει δεξαμενές προπανίου στα 20 μέτρα#Φωτιες #Βελεστινο pic.twitter.com/wcNcj5ugft
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) July 26, 2023
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο απίθανος Ελ Κααμπί και η συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός Γιένσεν: Κι αν του κάτσει;
- Βαλέριος Λεωνίδης: Όταν δακρύσαμε μαζί του για το χαμένο χρυσό στην Ατλάντα
- Καιρός: Ο καύσωνας επιμένει για τρίτη ημέρα – Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει τους 43 βαθμούς
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
