Γιάννης Βρούτσης: Αναλαμβάνει νέος Υπουργός Αθλητισμού, στο Προστασίας του Πολίτη ο Οικονόμου

Αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Αθλητισμού! Αναλαμβάνει Υπουργός ο Γιάννης Βρούτσης, μετακομίζει στο Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου, μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη.

Ραγδαίες εξελίξεις που αγγίζουν και το Υπουργείο Αθλητισμού σηματοδότησε η παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» βρισκόταν σε σκάφος στην Πάτμο κάνοντας διακοπές την ώρα που καιγόταν η… μισή Ελλάδα και -αν μη τι άλλο- όφειλε να είναι στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Την παραίτηση του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες του Υπουργείου Αθλητισμού είναι ο Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γ. Βρούτσης, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News