Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ανεβάζει» την θερμοκρασία με το κόκκινο μαγιό της

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει τον τρόπο της να κάνει τους ακολούθους της στο Instagram να τρίβουν τα μάτια τους με το τέλειο κορμί της.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο περισσότερος κόσμος πηγαίνει τρέχοντας με την πρώτη ευκαιρία στις παραλίες, ενώ άλλοι όπως η Σταυρούλα Χρυσαειδή που γνωρίσαμε μέσω του Survivor έχουν την ευχέρεια να πηγαίνουν πιο συχνά.

Μάλιστα η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, τις οποίες δεν συνηθίζει να κάνει. Όταν όμως τις κάνει, υπενθυμίζει στους θαυμαστές της και στο υπόλοιπο κοινό πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες πρώην παίκτριες του Survivor και άλλες που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους αναρτήσεις.

Ειδικά η φωτογραφία με το κόκκινο μαγιό της ενώ χαλαρώνει στην παραλία, αποδεικνύει περίτρανα πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι χάρμα οφθαλμών και άμα το θέλει μπορεί είτε να κλείσει όλα τα στόματα ή να τα αφήσει ανοιχτά. Επιβεβαιώνει επίσης πως διαθέτει μια χαρά και το σώμα και τα προσόντα για τέτοιες κινήσεις, άσχετα αν δεν τις κάνει συχνά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News