Cardi B: «Μαγνητίζει» τα βλέμματα κάνοντας... twerk στον σύντροφό της

Έχει ανεβάσει τόσα πολλά βίντεο η Cardi B με την ίδια να κάνει twerk και συνεχίζει ακάθεκτη. Και φυσικά οι υπόλοιποι δε σταματούν να την χορταίνουν, ειδικά ο σύντροφος της.

Ειδήμων στο twerk μπορεί να χαρακτηριστεί η Cardi B με τα τόσα τέτοια βίντεο που έχει ανεβάσει στα social media, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως το ξαναέκανε για χάρη του Offset, του συντρόφου της, φορώντας ένα μικρό κόκκινο μαγιό μέσα σε πισίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Φυσικά ένα twerk από την Cardi B δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα βίντεο ή και ποστ που έχει ανεβάσει, ειδικά όταν έχει ανεβάσει μέχρι και τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει… σεξ στη ντουζιέρα με τον σύντροφο της. Αλλά ποτέ δεν γίνεται να αγνοήσεις τα άκρως καυτά ποστ της στο Instagram, όπως εκείνο με την ίδια να λικνίζεται μέσα σε μια μπανιέρα.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι είδους ποστ ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram η 30χρονη ράπερ, είναι το βίντεο από το ταξίδι της στο Παρίσι, όπου χόρευε έξω απο το Λούβρο φορώντας μόνο μια ρόμπα. Οπότε θα πρέπει να το θεωρεί κανείς βέβαιο πως μπορείς να τα περιμένεις όλα από την Cardi B.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News