Μύκονος: «Σείεται» το νησί για χάρη πασίγνωστης πορνοστάρ

Δεν υπάρχει χρονιά που το Νησί των Ανέμων δεν προσελκύει διασημότητες κάθε φάσματος, από αθλητικές μέχρι και καλλιτεχνικές. Οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως στη Μύκονο παραθερίζει και μία από τις διασημότερες ηθοποιούς ερωτικών ταινιών στο κόσμο.

Η Μύκονος το καλοκαίρι προσελκύει κάθε είδους διάσημο τουρίστα. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές συρρέουν κάθε χρόνο στο Νησί των Ανέμων για να παραθερίσουν για το καλοκαίρι τους. Μία όμως πληθωρική παρουσία έχει κάνει το διάσημο ελληνικό νησί να «σέρνεται» στα πόδια της.

Πρόκειται για τη διάσημη πορνοστάρ Aletta Ocean, με το απίστευτο μπούστο της και τις υπέροχες καμπύλες της που έγινε γνωστή μέσω του PornHub. Επισκέπτεται τη Μύκονο πολύ συχνά και δείχνει πως έχει γοητευτεί από την ομορφία του, αφού το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από διάφορα μέρη του νησιού και δε σταματά να ανεβάζει καινούργιες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1)

Οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Aletta Ocean, είναι με την ίδια να απολαμβάνει την πισίνα του ξενοδοχείου της με άκρως καυτές πόζες. Ειδικά όταν φοράει το μικροσκοπικό μαγιό της και σε συνδιασμό με τα υπέροχα προσόντα της, οι ακόλουθοι της στο Instagram δεν σταματούν να την χαζεύουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News