Δολοφονία Μιχάλη: Νέο βίντεο στο φως που δείχνει τη διαδρομή των χούλιγκαν

Εurokinissi

Μαυροντυμένοι άνδρες με κουκούλες, κράνη και τζόκεϊ, που προχωρούν αθόρυβα εκπαιδευμένοι κρατώντας φονικά όπλα στα χέρια και με απόλυτη πειθαρχία. Κανονικός στρατός. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, σοκάρει

Ένας στρατός από Κροάτες χούλιγκαν, μαυροντυμένους με κουκούλες, τζόκεϊ και κράνη, που κρατούν στα χέρια τους φονικά αεργαλεία, καδρόνια, ρόπαλα, ακόμα και ξύλινη τάβλα με καρφιά, παρουσιάζεται στο νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βίντεο σοκάρει. Λειτουργούν σαν να είναι εκπαιδευμένος στρατός που το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Κινούνται αθόρυβα. Περιμένουν το σύνθημα για την επίθεση. Δεν μιλούν μεταξύ τους.

Λίγα λεπτά πριν από τη φονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη διάρκεια της οποίας δολοφονήθηκε άγρια ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ περίπου 100 άνδρες καταγράφοντας από κάμερα. Το βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, το οποίο στη συνέχεια «πιάνει» και επτά αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές, να ακολουθούν στο σκοτάδι τα ίχνη των χούλιγκαν.

Σε ένα άλλο βίντεο οι χούλιγκαν παραμένουν σε παράπλευρο οικόπεδο και περιμενουν το σύνθημα για να επιτεθούν. Η διαδρομή ξεκίνησε από τον σταθμό του Περισσού. Περνούν μπροστά από περίπτερο της περιοχής και φτάνουν στο στόχο τους για να δημιουργήσουν κόλαση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News