Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο με τους Κροάτες οπαδούς - Αποχώρηση σε φάλαγγα κουβαλώντας και τους τραυματίες

Ένα νέο βίντεο δείχνει την ελεύθερη δράση που είχαν οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους γύρω δρόμους.

Η τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει συγκλονίσε την Ελλάδα. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης πέθανε από μαχαιριά που δέχθηκε στην καταδρομική που έκαναν οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ένα νέο βίντεο δείχνει τους οπαδούς να αναχωρούν αμέριμνοι από ένα στενό κοντά στο γήπεδο. Μάλιστα ήταν σαν μια φάλαγγα, ενώ φαίνεται να κουβαλούν και τους τραυματίες. Επίσης υπήρχαν και γυναίκες ανάμεσα τους!

Στο μεταξύ οι πρώτοι τριάντα κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν.

Όπως είναι γνωστό στους συνολικά 105 κατηγορουμένους έχουν απαγγελθεί τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.

Στην υπόθεση έχει οριστεί η 25η τακτική ανακρίτρια ενώ μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου του κ. Χριστόφορου Λινού το οποίο εγκρίθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών κ. Γκανέ ορίστηκαν και δύο επίκουροι ανακριτές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News