Νέα Φιλαδέλφεια: Τι βρέθηκε στο σπίτι του Έλληνα οπαδού - Ποιες οι εις βάρος του κατηγορίες

Ο 43χρονος συλληφθείς, για τον οποίο εκτελέστηκε ένταλμα, πρόκειται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Όλα τα ευρήματα και οι κατηγορίες.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής μετά από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι 43χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής απογευματινές ώρες σήμερα (18-08-2023) καθώς σχετίζεται με πράξεις οπαδικής βίας.

Οι κατηγορίες

Ειδικότερα κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,
  • 2 μεταλλικά μπαστούνια baseball
  • 2 κράνη, χρώματος μαύρο,
  • συσκευή κινητού τηλεφώνου,
  • ξύλινο στειλιάρι και
  • κράνος, χρώματος μαύρο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News