Φωτιά στον Έβρο: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς
Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς που καίγεται από χθες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών.
«Ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράτυπα στη χώρα» είπε ο κ. Αρτοποιός.
Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς που καίγεται από χθες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, «δεδομένου ότι δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση ανθρώπων στην περιοχή, ερευνάται αν πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα».
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά εντός του δάσους της Δαδιάς, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν προτού επεκταθεί.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρης Πέτροβιτς δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι πρόκειται για «αυτόνομη» εστία που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε απόσταση από τις άλλες εν εξελίξει φωτιές, στη θέση Γκίμπρενα.
Πηγή: parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
