Tροχαίο στου Ρέντη: O 23χρονος τράπερ Gameboy νεκρός στο δυστύχημα - Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη

Από το πρωί φίλοι και θαυμαστές του αφήνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νεαρού καλλιτέχνη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 23χρονος όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος είναι γνωστός τράπερ, και μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην νεολαία τράπερ. Η είδηση ότι ο Gameboy melody είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σοκαρισμένους φίλους και θαυμαστές να μην μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του 23χρονου καλλιτέχνη.

Από το πρωί φίλοι και θαυμαστές του αφήνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νεαρού καλλιτέχνη.

Σημειώνεται πως στη μηχανή επέβαινε μια κοπέλα από την Ουκρανία που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Την τραυματία πρελαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο «Αττικό» νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Η τροχαία ερευνά κάτω από ποιες συνθήκες ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» στο φορτηγό.

H τελευταία του ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GB (@gameboy_melody)

Ποιος είναι ο Gameboy Melody

Ο 23χρονος καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο ίδιος μάλιστα με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου».

Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News