Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Άγριος τσακωμός με τον πρώην της στα μπουζούκια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε ένα πολύ δραστήριο καλοκαίρι, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά, αλλά και στο εξωτερικό. Το φθινόπωρο ωστόσο δεν μπήκε ιδανικά για την πανέμορφη influencer…

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια σε κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε στη βάση της με πολλή όρεξη για δουλειά. Πριν από αυτό ωστόσο, η εντυπωσιακή influencer θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με φίλους σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Ωστόσο, μια αναπάντεχη συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, πήρε άσχημη τροπή… Κάποια στιγμή, ο Στάθης Σχίζας πλησίασε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο, με πρώην της να την αρπάζει από το χέρι και την ίδια να αντιδρά έντονα αμέσως. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μάλιστα, φαίνεται καθαρά ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μιλά ειρωνικά στον πρώην σύντροφό της. Αν και δεν έγινε γνωστός ο λόγος της αντιπαράθεσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν ο Στάθης Σχίζας άρχισε να πετάει λουλούδια στην πρώην σύντροφό του, γεγονός που την εκνεύρισε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News