Κακοκαιρία Daniel: Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος και 110 εγκλωβισμένοι - Live ενημέρωση
Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη χώρα, με τη Μαγνησία και τις Σποράδες να έχουν πληγεί περισσότερο.
Ώρα με την ώρα χειροτερεύει η κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Οι περιοχές που έχουν «χτυπηθεί» περισσότερο είναι η Μαγνησία και οι Σποράδες.
Μέχρι στιγμής υπάρχει ένας νεκρός στον Βόλο που καταπλακώθηκε από τοιχίο, το οποίο κατέρρευσε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Ένας ακόμα πολίτης στον Βόλο αγνοείται μετά που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ρέμα.
Περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όπου η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο. Συνεχή είναι τα μηνύματα του 112, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει για την πόλη του Βόλου, για το ορεινό δίκτυο της περιοχής και για τη Σκιάθο.
Διαβάστε περισσότερα στο in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
