Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: Μοιράζει νερό και τρόφιμα στους πληγέντες του Daniel, πάνω σε τρακτέρ
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ζει στην Καρδίτσα, που είναι μια από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Daniel. Ο πρωταθλητής του βάδην έσπευσε σε βοήθεια των συμπολιτών του, μοιράζοντας νερό και τρόφιμα στους πληγέντες.
Η Καρδίτσα είναι από τις περιοχές που δοκιμάζονται περισσότερο εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική για τους κατοίκους εκεί, που αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά, όπως το νερό και τα τρόφιμα.
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να απολαμβάνει κάποιες ημέρες ξεκούρασης, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Ο έμπειρος βαδιστής, ο οποίος ζει στην Καρδίτσα, ανέλαβε πρωτοβουλία για να μοιράσει τρόφιμα και νερό στους πληγέντες από τη θεομηνία στον Παλαμά Καρδίτσας.
Ο έμπειρος πρωταθλητής του βάδην, έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο instagram εικόνες από το αθλητικό κέντρο Καρδίτσας, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη, όπως άλλωστε έχει συμβεί σχεδόν με όλο τον θεσσαλικό κάμπο… Από τα ξημερώματα εξάλλου, βρίσκεται στις επάλξεις και διασχίζοντας την περιοχή με τρακτέρ μοιράζει τρόφιμα και νερό στους πλημμυροπαθείς, μαζί με ομάδα εθελοντών 15 ατόμων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
