Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: Μοιράζει νερό και τρόφιμα στους πληγέντες του Daniel, πάνω σε τρακτέρ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ζει στην Καρδίτσα, που είναι μια από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Daniel. Ο πρωταθλητής του βάδην έσπευσε σε βοήθεια των συμπολιτών του, μοιράζοντας νερό και τρόφιμα στους πληγέντες.

Η Καρδίτσα είναι από τις περιοχές που δοκιμάζονται περισσότερο εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική για τους κατοίκους εκεί, που αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά, όπως το νερό και τα τρόφιμα.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να απολαμβάνει κάποιες ημέρες ξεκούρασης, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Ο έμπειρος βαδιστής, ο οποίος ζει στην Καρδίτσα, ανέλαβε πρωτοβουλία για να μοιράσει τρόφιμα και νερό στους πληγέντες από τη θεομηνία στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ο έμπειρος πρωταθλητής του βάδην, έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο instagram εικόνες από το αθλητικό κέντρο Καρδίτσας, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη, όπως άλλωστε έχει συμβεί σχεδόν με όλο τον θεσσαλικό κάμπο… Από τα ξημερώματα εξάλλου, βρίσκεται στις επάλξεις και διασχίζοντας την περιοχή με τρακτέρ μοιράζει τρόφιμα και νερό στους πλημμυροπαθείς, μαζί με ομάδα εθελοντών 15 ατόμων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖𝙣𝙙𝙧𝙤𝙨 𝙋𝙖𝙥𝙖𝙢𝙞𝙘𝙝𝙖𝙞𝙡 (@alexandros_papamichail)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News